Andel av kommunens inköpta livsmedel som är ekologiska. I begreppet ekologiska ingår i detta fall KRAV-märkta, EU-ekologiska och MSC-märkta (Marine Stewardship Council) livsmedel.
Ekologiska livsmedel
Indikator SE. 7.5. 1Rad-id | Mätområde | Datum | Värde (%) |
---|---|---|---|
0 |
KRAV-märkta produkter |
2003 |
4 |
1 |
KRAV-märkta produkter |
2005 |
1,2 |
2 |
KRAV-märkta produkter |
2006 |
3,2 |
3 |
KRAV-märkta produkter |
2007 |
6,6 |
4 |
KRAV-märkta produkter |
2008 |
8,68 |
5 |
KRAV-märkta produkter |
2009 |
10,5 |
6 |
KRAV-märkta produkter |
2010 |
11,6 |
7 |
KRAV-märkta produkter |
2011 |
17,4 |
8 |
KRAV-märkta produkter |
2012 |
19,4 |
9 |
KRAV-märkta produkter |
2013 |
22,2 |
10 |
KRAV-märkta produkter |
2014 |
28 |
11 |
KRAV-märkta produkter |
2015 |
32 |
12 |
KRAV-märkta produkter |
2016 |
34 |
13 |
KRAV-märkta produkter |
2017 |
35 |
14 |
KRAV-märkta produkter |
2018 |
36 |
15 |
KRAV-märkta produkter |
2019 |
35 |
16 |
KRAV-märkta produkter |
2020 |
39 |
Datakälla: Miljöenheten, Botkyrka kommun